Таланти Компаніївки.

Малюнки талановитих дітей Компанїівки зайняли 6 призових місць у конкурсі, “Краса Божого світу” в Олександрійській епархїі.  У конкурсі брали участь  Компаніївській, Новгородківський, Олександрійській, Олександрівський, Бобринецький, Долинський, Петрівський, Знам’янський, Онуфріївський, Устинівський   райони .  Тим приємніше визнати, що дійсно багата талантами Компанїівська земля, як дитячими, так і вчителів та вихователів,  які розкривають та розвивають ці  таланти .

Тож у першій віковій категорїі друге місце зайняв Дідов Нікіта,

У середній віковій категорії перше місце здобула Лавріненко Аліна, друге місце – Маслюкова Ірина, третє місце –  Сергата Альона та Андрєєва Вікторія.

У старшій віковій категорії друге місце посіла Боса Анна .

Хочеться відзначити вчителя Компаніївської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів Скрипніка Геннадія Захаровича, та викладача  Компаніївської дитячої музичної школи Гасленко Аллу Дмитрівну які навчили наших переможців бачити прекрасне та відтворювати його на полотні.

Малюнки можна переглянути на нашому сайті нижче у статті “Роботи переможців” https://saintvictoria.church.ua/2013/10/17/roboti-peremozhciv/#more-1408.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *