В гості до рідного святого!

2 жовтня, в день памяті священномученика Миколая Іскрівського, парафіяни храму св. мучениці Вікторії смт Компаніївка на чолі з настоятелем прот.Євгенієм взяли участь у щорічній традиційній хресній ході з с.Ганнівка до Хрестовоздвиженського храму с.Іскрівка Петрівського району. В цьому храмі св.Миколай ніс свій пастирський подвиг і неподалік від нього прийняв мученицьку смерть.

Хресна хода на чолі з преосвященнішим Боголєпом, єпископом Олександрійським та Світловодським, вирушила вирушила з Ганнівки близько 8.00 і тривала більше двох годин. По її закінченні на територіі храму під відкритим небом відбулася Божественна літургія, оскільки сам храм невеликий і не зміг вмістити тієї величезної кількості людей, що приїхали на свято.

В хресній ході взяли участь як священики Олександрійської єпархії, так і віруючі з усіх її кінців, зокрема, багато дітей. Серед них були і юні парафіяни храму св. муч. Вікторії. Вони змогли разом із дорослими подолати близько 10 км відстані. Нехай же священномученик Миколай почує і їхні щирі молитви за себе і свою Батьківщину і віднесе їх до Бога.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *